luni, 15 noiembrie 2010

La multi ani, soricel mic!



Si iata ca au trecut 3 ani, de cand o matza mica a intrat in viata noastra, 3 ani de cand am reinvatat sa fim parinti, sa schimbam pempi, sa ne jucam cu papusi - mai rar, dar totusi ... in urma cu trei ani, intr-o zi tare norocoasa pentru noi, marti 13, ai venit pe lume tu ... o minune asteptata tare mult, o minune brunetica cu doi ochisori mari si negri ...

Ai 3 ani iubita mea, si in acest timp ai reusit sa ne furi inima, ai reusit sa ne faci sa tresarim de cate ori se aude un zgomot prin casa - ca ne gandim ce ai mai facut iarasi, ai facut la traznai si prostioare cat 5 copii la un loc, si cu toate astea nu te-as schimba deloc, nu ti-as schimba zambetul posnas de pe fatzuca aia nevinovata, isteriile de fiecare zi, vorbele tale peltice, glasciorul pornit pe poezii si cantece - ce mi-as dori un buton de on/off uneori ... dar asa cum esti tu acum, esti fetitza noastra perfecta.


Imi amintesc acum de bucuria ta, la petrecerea de sambata, de fericirea din ochii tai, de rasul tau molipsitor, de energia ta debordanta ... ramai mereu asa, iubita mea; nu te schimba niciodata dupa regulile impuse de o societate aiurea rau, ramai asa, nonconformista si exuberanta, ca asa esti perfecta!

Te iubim tare mult!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu